Ons restaurant

Ons restaurant Het Witte Schip is gevestigd in Zoutelande, waar u samen met uw gezin heerlijk vakantie kunt beleven.

Bij ons in het restaurant kunt u genieten van onze Mediterraanse gerechten zoals Lekkere pizza’s, pasta’s en verse vis, direct van de Noordzee kust. De Zeeuwse kust, een prachtige omgeving! Het Witte Schip bevindt zich op loopafstand van het strand en de zee. Niets is heerlijker dan uitwaaien op het strand en daarna genieten van een hapje en drankje. Bij ons houden we van eerlijk en eenvoudig. We gebruiken zoveel mogelijk streekproducten en die kwaliteit proeft u terug in onze gerechten.

Voetbalgolf

Voetballend een 9 holes voetbalgolfbaan spelen. Doel van het spel: In zo min mogelijk schoten de voetbal in de hole schieten. Degene met de minste schoten is winnaar. De voetbalgolfbaan bestaat uit 9 holes (Par 81) met elke een eigen uitdaging. Geen GVB of iets nodig, voor iedereen. Gemiddeld per spel 1 uurtje. Voetbalschoenen zijn niet nodig, maar mogen wel. De bal ontvangt u van ons

MINI GOLF

Onze prachtige midgetgolfbaan met 18-holes nodigt u uit om spannende spelletjes en toernooien te spelen. U speelt uw spel op de meest bijzondere plek in de regio. Onze midgetgolfbaan ligt perfect aangepast in de omliggende natuur en biedt daardoor plezier aan jong en oud.